Announcements

Follow Us
Advert
Donate

Kindly donate to our forum.

10%

10% of donation goal reached.

Follow Us on Facebook

Top 10 Clubs with biggest Net Spending In Premier League since 5 years

View previous topic View next topic Go down

avatar
Webtech
Moderator
Moderator
State : Ph
Posts : 128 Posts Liked : 94
View user profile

PostWebtech on Sat 10 May 2014, 9:01 am

Below are the lists of top ten clubs with the biggest net spend in the Premier League over the past five years.

1. Manchester City
Purchased Gross: £640,650,000
Sold: £160,700,000
Net: £479,950,000
Per Season: £95,900,000

2. Chelsea
Purchased Gross: £436,459,000
Sold: £154,200,000
Net: £282,259,000
Per Season: £56,451,800

3. Manchester United
Purchased Gross: £267,550,000
Sold: £128,800,000
Net: £138,750,000
Per Season: £27,750,000

4. Stoke City
Purchased Gross: £99,825,000
Sold: £8,260,000
Net: £91,175,000
Per Season: £18,235,000

5. Liverpool
Purchased Gross: £309,950,000
Sold: £220,550,000
Net: £89,400,000
Per Season: £17,880,000

6. Aston Villa
Purchased Gross: £179,600,000
Sold: £93,600,000
Net: £86,000,000
Per Season: £17,200,000

7. Southampton
Purchased Gross: £75, 350,000
Sold: £16,350,000
Net: £59,000,000
Per Season: £11,800,000

8. Hull City
Purchased Gross: £56,525,000
Sold: £8,750,000
Net: £47,775,000
Per Season: £9,555,000

9. Sunderland
Purchased Gross: £159,630,000
Sold: £109,700,000
Net: £49,930,000
Per Season: £9,986,000

10. Cardiff City
Purchased Gross: £53,695,000
Sold: £16,225,000
Net: £37,470,000
Per Season: £7,494,000
avatar
Xflint
Lv4: Born Poster
Lv4: Born Poster
State : nil
Posts : 172 Posts Liked : 55
View user profile

PostXflint on Sat 10 May 2014, 9:34 pm

Man city the great spender
avatar
Dews
Lv2: Member
Lv2: Member
State : Nigeria
Posts : 23 Posts Liked : 16
View user profile

PostDews on Sun 11 May 2014, 6:46 am

Where a hell is Arsenal?
avatar
Horseman
Lv2: Member
Lv2: Member
State : Nigeria
Posts : 33 Posts Liked : 34
View user profile

PostHorseman on Sun 11 May 2014, 7:11 am

Dews wrote:Where a hell is Arsenal?

Dews, Arsenal them, dont buy much rather they sell much. They buy low and sell high. Business stuffs. I think u should better. I but incase u never knew, that is how it is.

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum